Klip og hårfarve for gravide

Vi anvender udelukkende produkter, som er 100% uden risiko for jeres sundhed.

Hos Salon Shine er der ingen skadelige dampe.

Det er helt trygt for både dig og din baby at være i salonen. Vi anvender udelukkende produkter, som er 100% uden risiko for jeres sundhed.

Vi sætter ekstra tid af til din behandling, når du har din baby med. Du skal blot give os besked, når du booker tid. Der er plads så du må gerne tage din barnevogn med der findes ligeledes en lille terresse i vores baggård med lettere opsyn hvor der er mulighed for at parkere barnevognen så jeres barn kan få en tryg lur mens mor eller far får lidt tid til selvforkælelse som du kan bestille her.

Fokus på sundhed

Når du er gravid eller ammer anvender vi kun vores absolut reneste produkter til din behandling. Alle vores Olaplex og Redken Nature +Science produkter er Allergy Certified. De er blandt de mest skånsomme hår- og hudpleje produkter på markedet disse kan ligeledes købes i salonen.

Kan man blive farvet når man er gravid?

Ønsker du at blive farvet er det bestemt muligt. Vores hårfarver er uden PPD, ammoniak, parfume og æteriske olier. Vi har farve til øjenbryn og vipper helt uden skadelig kemi.

Hvilket produkt passer til dig (og baby)?

Du kan spare på emballagen ved at vælge produkter, som både kan bruges til dig og din baby (og resten af familien). Det er godt for miljøet, og du sparer også på udgiften. Her er en af vores favoritter.

Læs mere om vores produkter her.