Sej gut eller yndig prinsesse?

Når kun det bedste er godt nok til dit barn.

Her er ingen unødig kemi og derfor er luften altid ren og rar.

Vi byder på varm kakao, saftevand/sodavand, Chokolade og frisk frugt. Vi tilbyder også håropsætning og en let makeup for eksempel i forbindelse med konfirmation.

I vores hyggelige salon er der ro og altid god tid sat af til hver behandling. Vi er helt med på at børn er forskellige og det er deres hår også. Små børn har ikke altid så meget hår, og derfor har vi også valgt en super skarp pris på netop vores børneklip.

Den første klipning

Hvornår det er tid til den allerførste klipning er meget individuelt. Nogle børn er født med meget hår, mens andre først har nok hår til en decideret klipning når de er 3 år eller ældre.

Er du i tvivl, så kig forbi en af vores saloner og lad vores frisører hjælpe med at vurdere. Her kan du også få oplyst en præcis pris.

Hår opsætning til særlige dag

På en vigtig dag kan det være en helt særlig oplevelse at få sat håret af en dygtig stylist. Salon Shine har masser af erfaring. Vi kan lave de mest komplicerede fletninger, eller de smukkeste Hollywood krøller. Er det en hel speciel frisure du ønsker, så tag et billede med til salonen.

Det er også muligt at få lagt en enkel naturlig makeup. Hertil bruger vi udelukkende mineral makeup, som er helt fri for parabener og andet unødig kemi.