Salon Shine

Frisører

Vi står klar for dig

Sarah

Frisør / Fuldtid

Sarah startede som frisør hos os i februar 2022. Sarah har været ansat hos ‘Frisør hos Peter’ og bestod sin 4-årige mesterlære svendeprøve i august 2020. Sarah er super stærk i korte frisurer til både damer og herrer samt ”fade” med maskine. Derudover er hun rigtig dygtig til striber, reflekser og babylights samt balayage. Sarah er super skarp til alt med farve og i gang med uddannelsen til Redken Color specialist. Sarah deltager jævnligt i kurser/uddannelse i ind- og udland.

Stine

Indehaver & Frisør / Fuldtid

Stine grundlagde Salon Shine i 2019 i indlejede lokaler i hjertet af Roskilde. I 2021 bød muligheden sig for at starte sit helt eget i store nye lokaler på Ringstedgade 25 ved Bønnelyckes Plads med 3 timers parkering til vores kunder. Stine er udlært i 2002 med den 4 årige Frisørmester Læreruddannelse ved Nyklip. Stine er en super dygtig og grundig frisør. Hun er stærk i korte frisurer til både damer og herrer. Stine er herudover rigtig dygtig til striber, reflekser og babylights samt balayage, hvor hun både har uddannelsen Balayage specialist ved Redken 5th Avenue samt Redken Color Specialist.

Suzanne

3. års elev / Fuldtid / Starter 1. August
Suzanne er 3. års elev og mangler kun at færdiggøre sin svendeprøve. Hun behersker alle de behandlinger vi tilbyder, men da vi prioriterer uddannelse af vores personale højt, afsætter vi 20 minutter ekstra til elevbehandlinger så der er tid til evt. sparring med Stine. Du kan trygt læne dig tilbage og nyde en behandling af hende.
Vi tilbyder 10% rabat på alle elevbehandlinger hos Suzanne (dog ikke på børneklip, spidser, pensionist/SU-klip og pandehår).

Rebekka

2. års elev / Fuldtid / Starter 1. August
Rebekka er elev på 2. år og mestrer allerede alle de behandlinger, vi tilbyder! For at sikre, at du som kunde får den bedste oplevelse, lægger vi stor vægt på uddannelse af vores personale. Derfor afsættes der 20 min ekstra til elevbehandlinger, da Rebekka nogle gange får sparring af Stine. Du kan trygt sætte dig i stolen hos hende.
Vi tilbyder 20% rabat på alle elevbehandlinger hos Rebekka (dog ikke på børneklip, spidser, pensionist/SU-klip og pandehår).

Fie

Assistent / Deltid

Fie er Assistent i salon shine og tager sig af lettere opgaver som hårvask, hovedbundsmassage og hårkur.

Kevan

Ungarbejder / Deltid

Kevan er ungarbejder i Salon Shine og står for oprydning og rengøring.

Mark

HR ansvarlig, kundehåndtering & administration

Mark er ansvarlig for drift og HR i Salon Shine og står for indkøb, sociale medier, div praktisk hjælp i salonen.

Nikolai

Assistent / Fuldtid

Nikolai er assistent i Salon Shine og hjælper til med indkøb, sociale medier, div praktisk hjælp i salonen.

Kontakt Salon Shine

Frisør

Stine Jørgensen
+45 53 50 01 66
Kontakt@salonshine.dk

Administration & kundehåndtering

Mark Jørgensen
+45 53 63 42 77
Info@salonshine.dk

Her finder du os: