Brudehår, styling & mineralsk makeup

Skal du giftes, holde fest eller en tur på den røde løber?

Få sat håret og lagt makeup af en professionel stylist

At få sat håret i en elegant opsætning og lagt en smuk makeup af en dygtig stylist er ren forkælelse. Hvad end din anledning er, kan du stole på at vi er erfarne stylister som står klar, for at få dig til at se fantastisk ud, så du kan nyde din særlige dag.

Salon Shine´s stylister samt vores samarbejde med vores dygtige uddannet og certificeret makeup artist Tina fra Ying og Yang har lagt makeup og sat hår og stylet på utal af brude, skuespillere, musikere og andre kendisser, samt stået for hår og makeup til modeshows, film og fotosessions til utallige magasiner. Du er altid velkommen til at kigge forbi salonen og høre mere.

Brudeopsætning

En brudeopsætning starter altid med en grundig gennemgang af dine ønsker og drømme. Er du i tvivl om hvad du ønsker dig, så lad dig inspirere af stylistens ideer og store erfaring.

Vores stylist kommer gerne med råd og vejledning, og tager altid udgangspunkt i mulighederne for lige netop dit hår. Frisuren skal passe til dit ansigt, til din kjole og din personlighed.

Skal du bære slør på den store dag, sørger vi naturligvis for at frisuren fungerer både med og uden slør.

Opsætningen kan foregå i salonen eller hos dig.

Makeup

En makeup lagt af Salon Shine´s stylist tager altid udgangspunkt i dine ønsker. Stylisten kan vejlede om looks og farver, der klæder lige netop dit ansigt.